Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een helingsenergie van licht en liefde van engelen en lichtwezens. Een White Time healing ondersteunt je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele ontwikkeling. Een White Time healing kan aan een persoon worden gegeven, maar bijvoorbeeld ook aan een gebeurtenis, situatie, relatie, vorig leven, groep, organisatie, onderneming, dier, plant en veel meer.

Een White Time healing ondersteunt de heling van lichamelijke, emotionele en mentale klachten. De helingsenergie begint vanaf het moment dat de oorzaak van je klacht is ontstaan. De oorzaak van de klacht kan bijvoorbeeld te maken hebben met ziekte, angst, depressie, negatief zelfbeeld, stress, burn-out, vastgelopen patronen, traumatische ervaringen, eenzaamheid, het verlies van een dierbare en zo voort.

Tijdens de White Time healing krijg ik hulp van engelen, lichtwezens en spirituele begeleiders. Je aura en chakra’s worden gereinigd en eventuele spanning, ballast en blokkades worden weggehaald. Eventuele ongewenste verbindingen met anderen worden losgemaakt en weggehaald. Je energiesysteem wordt in evenwicht gebracht. Je innerlijke kracht en vertrouwen krijgen meer de ruimte.

Een healing is over het algemeen ontspannend. Je krijgt de healing liggend op een behandeltafel of zittend op een stoel. Tijdens het hele consult ‘lees’ ik je energie. Aan het begin van het consult bespreken we je klacht en eventuele vragen. Daarna ga ik je de healing geven. Aan het einde vertel ik je wat de helingsenergie bij je heeft gedaan en bespreken we je vragen. Met de bewustwording en inzichten kun je dan verder.

Een healing kan eenmalig of vaker worden gegeven. Soms is het nodig om voor een klacht een reeks van healings te ontvangen. Dan is een reeks van drie tot vijf healings, met twee tot vier weken ertussen, niet ongewoon. Ieder consult kost €80,- en duurt ongeveer anderhalf uur. In overleg kan de healing ook op afstand worden gegeven, of via een telefoon- of videogesprek.