Aurareading

Je aura is het persoonlijke energieveld dat jou omgeeft en de energie die je over het algemeen uitstraalt. Deze persoonlijke uitstraling is verbonden met je chakra’s of bewustzijnsniveaus (ook wel poorten van de ziel genoemd). Je chakra’s stralen ieder een meer specifiek deel van je energie uit. Tijdens de aurareading stem ik me af op je aura en chakra’s en daardoor kan ik je energie en je interactie met je omgeving ‘lezen’.

Een aurareading geeft je informatie over jezelf, zoals je op dít moment bent. Je krijgt inzicht in jezelf, je ontwikkeling en de innerlijke processen die je doormaakt. Het gaat ook over je talenten, kwaliteiten en potentieel en hoe je die inzet. Je passies en verlangens en de mate waarin je deze tot vervulling laat komen. Overtuigingen en patronen die (je) een rol (laat) spelen. De mate waarin je je van dit alles bewust bent en er (zelf-helend) mee omgaat. Ervaringen uit vorige levens, als die voor dit moment belangrijk zijn. Tegen de achtergrond van je verleden krijg je meer zicht over wat voor jou nú belangrijk is. Dit versterkt het contact met je intuïtie en innerlijke (veer-) kracht. Het helpt je zèlf de antwoorden op je vragen te vinden en de voor dit moment voor jou optimale keuzes te maken.

Tijdens de reading zitten we een aantal meter uit en tegenover elkaar. Ik zal je vragen jezelf zoveel mogelijk te ontspannen. Nadat ik mij op jou heb afgestemd, vertel ik je wat ik waarneem. Dit waarnemen doe ik met mijn innerlijke zintuigen; daarom zijn mijn ogen de meeste tijd gesloten. Ik begin met je aura en vervolg met je voetchakra’s, wortel-, navel-, zonnevlecht-, hart-, keel-, voorhoofd- en kruinchakra.

Tijdens de reading krijg je veel informatie, te veel om ineens te onthouden. Door je gemoedstoestand op dat moment kun je de informatie ook wat selectief in je opnemen. Dan kan het zinvol zijn de reading later nog eens te beluisteren. Daarom maak ik van de reading een geluidsopname, die ik na afloop met je deel. Aan het einde van de reading kun je me je vragen stellen, voor zover deze tijdens de reading nog niet zijn beantwoord.

Een aurareading duurt anderhalf tot twee uur en kost €120. In overleg kan de reading ook via een telefoon- of videogesprek worden gedaan.