Aurareading

Je aura is het persoonlijke energieveld dat jou omgeeft en de energie die je in het algemeen uitstraalt. Deze algemene uitstraling is verbonden met je chakra’s of bewustzijnsniveaus (ook wel poorten van de ziel genoemd), met ieder een meer specifiek deel van jouw energie. Door mij tijdens de aurareading intuïtief op je aura en chakra’s af te stemmen kan ik jouw energie, en de interactie daarvan met jouw omgeving, waarnemen.

Een aurareading is een momentopname van het heden, tegen de achtergrond van je verleden en met verwijzingen naar je toekomst. Een aurareading geeft je praktische en voor dit moment relevante informatie over je ontwikkeling en de innerlijke processen die je hierin doormaakt; ook ervaringen uit vorige levens kunnen hierin naar voren komen, als deze voor dit moment relevant zijn. Een aurareading geeft je de mogelijkheid om, vanuit een breder perspectief, het inzicht in jezelf, je kwaliteiten en je patronen te verruimen. Met dit inzicht wordt het contact met je intuïtie en innerlijke kracht versterkt en kom je dichter bij de essentie van wat je bezighoudt. Met een aurareading kun je gemakkelijker zèlf de antwoorden op je vragen vinden en de voor dit moment voor jou optimale keuzes maken.

Tijdens de reading zitten we een aantal meter uit en tegenover elkaar. Ik zal je vragen jezelf zoveel mogelijk te ontspannen. Nadat ik mij op jou heb afgestemd, vertel ik je wat ik waarneem. Dit waarnemen doe ik met mijn innerlijke zintuigen; daarom zijn mijn ogen de meeste tijd gesloten. Ik begin met je aura en vervolg met je voetchakra´s, wortel-, navel-, zonnevlecht-, hart-, keel-, voorhoofd- en kruinchakra.

Tijdens de reading krijg je veel informatie, te veel om ineens te onthouden. Bovendien is het denkbaar dat je deze informatie, door je gemoedstoestand op dat moment, wat selectief in je opneemt. Daarom kan het zinvol zijn de reading later nog eens te beluisteren, zodat je de informatie, in je eigen tijd en ruimte, helderder kunt krijgen. Daarom maak ik van de reading een geluidsopname, die ik na afloop met je deel. Aan het einde van de reading kun je me vragen stellen, voor zover deze tijdens de reading nog niet zijn beantwoord.

Een aurareading duurt anderhalf tot twee uur en kost €120. In overleg kan de reading ook online worden gedaan.